top of page

Cerca de Financiació 

Financiar un projecte no sempre és una feina senzilla. Per sort cada cop són més les vies que sorgeixen per trobar fons que permetin posar en marxa una empresa o ampliar els horitzons d´un negoci.

Conèixer les diferents opcions permetrà als emprenedors adoptar la manera que més els convingui segons les necessitats del seu negoci.

  • Crèdit bancari (crèdits comercials, línies de crèdit, préstecs bancaris...)
     

  • Business angels. Són inversors privats amb capacitat d'inversió i que tenen experiència i coneixements que posen a disposició d’empreses amb projectes empresarials amb un alt potencial de creixement, aportant capital i valor afegit a la gestió en les seves primeres etapes de vida.
     

  • Acceleradors i incubadores de “startups”, ajudant-los a la seva etapa inicial a configurar el seu model de negoci, la seva estratègia de captació de clients i a captar financiació.
     

  • Crowfunding. Aquí es tracta de posar en contacte als emprenedors que necessiten financiació amb diferents inversors que vulguin apostar per l  ́empresa. Normalment, es fa de manera “online” a través de diferentes plataformes on es descriu el projecte, la quantitat necessària i el benefici esperat.

bottom of page