top of page
Buscar
  • Foto del escritorIdeoma

Jornades informatives de IDEOMA: acostar Europa a les empreses

Actualizado: 9 jun

Un dels principals objectius de Ideoma és ajudar a que les empreses, pimes i

emprenedors puguin beneficiar-se de les ajudes europees. Per això informar

de què són i com funcionen els fons europeus és una cosa fonamental.

Durant aquest any, Ideoma ha realitzat diverses jornades obertes a totes les persones interessades, especialment a les empreses mallorquines que poden accedir a les ajudes dels Fons Next Generation. En aquestes sessions informatives s'ha explicat com funcionen els fons europeus. Però no sols cal saber en què consisteixen aquestes ajudes, sinó en quins àmbits empresarials poden aportar solucions.

També és molt important establir unes pautes per a preparar i presentar un projecte europeu d'èxit. L'objectiu final és obtenir la subvenció i el suport financer i a vegades tècnic que l'empresa necessita.

Què cal tenir en compte quan es presenta un projecte europeu?

A l'hora de la preparació, redacció i presentació d'un projecte per a aconseguir els fons europeus cal fer-lo mantenint una perspectiva d'innovació, inclusió, sostenibilitat i rendibilitat, i això Ideoma ho té molt en

compte quan treballa amb els seus clients.

Al llarg de l'any s'han organitzat jornades informatives amb l'objectiu d'arribar al major públic possible. En Moasis Cowoork es va informar d'ajudes a pimes i autònoms. També en el mateix lloc va tenir lloc una altra xerrada amb assessoria enfocada al sector agrícola. ​ Dirigida al mateix sector, l'agrícola, es va fer a l'ajuntament de Pollença una jornada amb la FELIB (Federació d ́Entitats locals de les Balears) que va tenir un gran acolliment amb l'assistència de 60 ajuntaments de Balears.

Totes les jornades informatives s'han realitzat de manera presencial i també a través d'internet o streaming.

Els àmbits on poden ser útils les ajudes europees són molts, per això Ideoma també ha donat sessions en el Col·legi d'Economistes de Balears i en la seu de Cerdà Asociados.

En el futur es faran més jornades informatives, així que, totes les empreses interessades poden seguir les notícies de Ideoma en xarxes socials, on s'anirà informant.

L'objectiu és que no hi hagi ningú, cap empresa, pime o emprenedor que no conegui la possibilitat d'optar a alguna de les ajudes europees que puguin ajudar al seu negoci.

Trobar quina d'elles s'acomoda millor a la seva situació, sector i realitat empresarial és un treball que Ideoma s'encarrega de realitzar.


42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page